Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Sarah Jessica Parker haat haar zwarte trouwjurk

Actrice Sarah Jessica Parker heeft er spijt van dat ze in het zwart is getrouwd. Door de modeflater heeft ze nu een gruwelijke hekel aan haar eigen trouwfoto’s.

Actrice Sarah Jessica Parker heeft er spijt van dat ze in het zwart is getrouwd. De voormalige Sex and the City-ster, die onlangs haar tiende trouwdag vierde met acteur Matthew Broderick, geeft toe dat ze door de modeflater een gruwelijke hekel heeft aan het terugkijken van haar trouwfoto’s.

Het is opvallend dat een stijlicoon als Parker een verkeerde keuze maakt voor een trouwjurk, maar de actrice kan dit verklaren. “We redeneerden dat we niet te veel aandacht op onszelf moesten vestigen”, zegt ze tegen entertainmentwebsite Female First. “We zijn allebei acteur en krijgen al de hele dag aandacht. Het moest ook een feest zijn voor andere mensen.”

Volgens de 42-jarige Sarah trok haar echtgenoot het eerste het beste trouwpak uit een kledingrek en kocht ook zij de eerste trouwjurk waar ze tegenaan liep. Nu heeft ze spijt. “Ik wilde dat ik in het wit was getrouwd.”

Parker speelde jarenlang de rol van Carrie Bradshaw in de hitserie Sex and the City. Na de serie was ze onder meer te zien in films als ‘The family stone’ en ‘Failure to launch’.

[Novum]