Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Sensation White opnieuw naar Duitsland

Sensation White krijgt voor de derde keer een editie in Duitsland. De afgelopen twee jaar vonden met succes edities van het dansevenement van ID&T plaats.

Sensation White krijgt voor de derde keer een editie in Duitsland. De afgelopen twee jaar vonden met succes edities van het dansevenement van ID&T plaats in de Arena auf Schalke in Gelsenkirchen. Meer dan 17.500 mensen kwamen op het feest af. Dit jaar vindt Sensation White met oud en nieuw plaats in de LTU Arena in Düsseldorf.

Duncan Stuuterheim, grondlegger van ID&T, noemt Düsseldorf een stad die uitstekend past in het portfolio van internationale ‘lifestyle-metropolen’ waar hij zich de komende jaren wil laten gelden als organisator van dans- en muziekevenementen. Binnen enkele jaren hoopt hij in 25 wereldsteden actief te zijn, waaronder Dubai, Kaapstad en Moskou.

De Nederlandse editie van Sensation White is op 7 juli in de Amsterdam ArenA. Fedde le Grand en David Guetta zijn aangetrokken als hoofdacts.

[Novum]