Zoeken
Sluit dit zoekvak.

NBC ontkent Paris geld te bieden voor interview

De Amerikaanse zender NBC News ontkent een miljoen dollar te hebben geboden voor het eerste interview met Paris Hilton als ze volgende week op vrije voeten is.

(Novum/AP) – De Amerikaanse zender NBC News ontkent een miljoen dollar te hebben geboden voor het eerste interview met Paris Hilton als ze volgende week op vrije voeten is. De hotelerfgename zit in een gevangenis in Los Angeles een celstraf uit voor rijden zonder rijbewijs, maar wordt vermoedelijk maandag weer vrijgelaten.

De geruchten over de smak geld die de zender voor het interview zou overhebben, zijn in de wereld geholpen door de krant New York Post. Die meldde dat zender ABC aanvankelijk een ton had geboden voor het interview en de toegang tot origineel beeldmateriaal. Door het astronomische tegenbod van NBC ging de deal echter niet door, zo zei een bron die informatie uit kringen rond Hilton zou hebben. NBC laat in een reactie echter weten nooit voor interviews te betalen.

ABC en NBC zijn concurrerende zenders. Met name de programma’s waarin het interview te zien zou zijn, de Today Show en Good Morning America, zijn aartsrivalen in televisieland. Hoewel het officieel niet is toegestaan te betalen voor interviews, zijn er talloze manieren om toch geld te bieden voor een exclusief gesprek.

[Novum]