Search
Close this search box.

Spice Girls maken donderdag officieel plan bekend

De Spice Girls komen donderdag met een officiële aankondiging over de nieuwe plannen van de groep. Mogelijk komt er een reünie, een concerttour en een album.

De Spice Girls maken volgende week hun nieuwe plannen bekend. In een verklaring laat het management van de meest succesvolle meidengroep ooit weten dat op 28 juni officieel bekend wordt gemaakt hoe de toekomst van de Spice Girls eruit gaat zien. Daarmee worden de geruchten gevoed dat er een reünie, een concerttour en een nieuw album van de groep op komst zijn.

De vijfkoppige Britse groep, die bestond uit Posh, Scary, Sporty, Baby en Ginger, verkocht wereldwijd meer dan dertig miljoen albums. In 1998 was Ginger, die eigenlijk Geri Halliwell heet, de eerste die de band verliet. In 2001 gingen de Spice Girls officieel uit elkaar.

Het management laat verder weten dat op dit punt geen details naar voren kunnen worden gebracht, maar dat gezien de unieke geschiedenis van de Spice Girls donderdag gerekend kan worden op zeer verrassend nieuws.

[Novum]