Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Sophia Wezer vervangt Marjolijn Touw in ‘The wiz’

Sophia Wezer neemt vanaf zaterdag de rol van Sadista in de musical ‘The wiz’ op zich. De 34-jarige actrice neemt het stokje over van Marjolijn Touw.

Sophia Wezer neemt vanaf zaterdag de rol van boze heks Sadista in de musical ‘The wiz’ op zich. Ze neemt het stokje over van Marjolijn Touw. Zij gaat zich voorbereiden op de rol van Moeder Vrijmoeth in de musicalbewerking van ‘Ciske de rat’.

De 34-jarige Wezer speelde, voordat ze met zwangerschapsverlof ging, de rol van goede fee Acadabra in ‘The wiz’. Nicole Berendsen, die Wezer verving tijdens haar verlof, blijft deze rol spelen tot en met het einde van de productie op 17 oktober van dit jaar. Sophia is inmiddels moeder van zoon Duncan.

Sophia Wezer speelde rollen in musicals als ‘Chicago’, ‘Copacabana’ en ‘Grease’. Ze had gastrollen in tv-series als Goede Tijden, Slechte Tijden en Westenwind.

[Novum]