Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Spears en Federline groeien naar elkaar toe’

Britney Spears en haar ex Kevin Federline groeien weer naar elkaar toe. De 25-jarige zangeres was daarom tijdens een trip naar Mexico in opperbeste stemming.

Britney Spears en haar ex Kevin Federline groeien weer naar elkaar toe. De 25-jarige zangeres was tijdens een recente trip naar Mexico in opperbeste stemming. “Ze bekende dat het kwam omdat zij en haar ex Kevin langzaam weer dichter tot elkaar komen”, vertelt een vriend van Spears aan het Australische tijdschrift New Weekly.

Naar verluidt proberen de ex-echtgenoten hun breuk te lijmen omdat dat beter zou zijn voor hun twee kinderen. Britney en Kevin zien elkaar nu als Kevin hun zoons Sean Preston (21 maanden) en Jayden James (9 maanden) komt halen en brengen. Volgens de bron ging Federline altijd meteen weg, maar nu het voormalige koppeltje weer ‘on speaking terms’ is, blijft hij uren hangen als hij zijn kroost thuisbrengt. Volgens de vriend van La Spears blijft de voormalige achtergronddanser, die zichzelf ook als de rapper K-Fed presenteert, zelfs regelmatig logeren bij zijn ex-echtgenoot.

De maatjes van de blonde popster waren verbijsterd toen ze hoorden van de veronderstelde relatieplannen van hun vriendin. Toen de scheiding van het stel in maart definitief werd, wees niets erop dat het ooit nog goed zou komen tussen de twee. Spears feestte, nadat ze haar scheidingsplannen in november bekendmaakte, onafgebroken met haar ‘new best friend’ Paris Hilton. Ze belandde zelfs in een ontwenningskliniek nadat zij in verwarde toestand haar hoof kaalschoor.

[Novum]