Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Verfilming Dallas van de baan’

De plannen voor de verfilming van Dallas zijn afgelast. De oorspronkelijke regisseur en Jennifer Lopez stapten al uit het project.

De plannen voor de verfilming van de soapklassieker Dallas zijn afgeblazen. Dat zei Larry Hagman dinsdag in het radioprogramma Tijd voor Twee. “Ik hoorde twee weken geleden dat ze het project hebben laten vallen”, vertelde de Amerikaanse acteur, die oliebaron J.R. Ewing speelde in de soapserie. In de beoogde film was geen rol voor hem weggelegd.

De verfilming van de soap, die werd uitgezonden tussen 1978 en 1991, begon al niet goed. De oorspronkelijke regisseur Robert Luketic stapte op omdat hij het niet eens was met de casting. Gurinder Chadha, bekend van ‘Bend it like Beckham’, nam het stokje van hem over. Vervolgens stapte ook Jennifer Lopez, die de rol van Sue Ellen op zich zou nemen, uit het project.

De film, met John Travolta in de rol van J.R., zou volgend jaar in de bioscoop te zien zijn. Naast Travolta zouden naar verluidt Marcia Cross, Lindsay Lohan, Shirley MacLaine, Luke Wilson en Jessica Simpson in het filmproject te zien zijn. Hun ‘komst’ is echter nooit officieel bevestigd.

[Novum]