Search
Close this search box.

Stiletto Run wint reclameprijs in Cannes

De Stiletto Run van het tijdschrift Glamour is op het reclamefestival in het Franse Cannes onderscheiden. De prijs is voor het meest spraakmakende promo-event.

De Stiletto Run van het tijdschrift Glamour heeft een prestigieuze reclameprijs in de wacht gesleept. De van oorsprong Nederlandse wedstrijd, waarbij vrouwen op hoge hakken een parcours afleggen, is op het reclamefestival in het Franse Cannes verkozen tot meest spraakmakende promo-event van het jaar. Het verantwoordelijke reclamebureau, BSUR Agency uit Amsterdam, werd daarom onderscheiden met de Promo Lion Award.

De Glamour Stilleto Run wordt sinds twee jaar gehouden in de chique Amsterdamse P.C. Hooftstraat. De race, waarbij gestreden wordt om tienduizend euro ‘shopping money’, heeft inmiddels navolging gevonden in Duitsland, Rusland en Frankrijk.

[Novum]