Search
Close this search box.

Dolly Dots steunen dolfijntherapie

De Dolly Dots zetten zich in voor kinderen met het syndroom van Down. De opbrengst van hun nieuwe single komt ten goede aan de Stichting SAM.

De Dolly Dots zetten zich in voor kinderen met het syndroom van Down. De opbrengst van hun nieuwe single ‘Jij hoort bij mij (Sam’s lied)’ komt ten goede aan de Stichting SAM. Dat laat Warner Music dinsdag weten. De stichting laat kinderen met het Down-syndroom en autistische stoornissen therapeutisch zwemmen met dolfijnen.

De stichting is in het leven geroepen door Dolly Dot Angéla Kramers, die het nummer zong tijdens de drie reünieconcerten van de meidengroep, eind mei in het Rotterdamse Ahoy. Haar zoontje Sam werd geboren met het syndroom van Down.

‘Jij hoort bij mij’, dat live werd opgenomen, wordt als bonustrack toegevoegd aan de cd en dvd van de reünieconcerten, die vanaf 29 juni in de winkel liggen. De single verschijnt begin juli.

[Novum]