Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tiësto vindt Nederlanders verwend

Tiësto vindt Nederlanders oppervlakkig, te nuchter en bovendien verwend. “In Nederland zijn we gewoon zo verwend, niemand is echt enthousiast.”

Tiësto vindt Nederlanders oppervlakkig, te nuchter en bovendien verwend. “In Nederland zijn we gewoon zo verwend. Als ik hier optreed, vindt iedereen het ‘wel leuk’. Maar wanneer ik in Argentinië sta, met een veel kleinere show, gaat iedereen de hele avond uit zijn dak.” Dat zegt Tijs Verwest, zoals Tiësto eigenlijk heet, in een interview met Veronica Magazine.

De dj vindt dat Nederlanders wel erg gereserveerd reageren tijdens een draaisessie. “Die roepen pas aan het eind van een optreden ‘we want more'”, zegt Verwest. “Dan denk ik: what the fuck. Laat dan eerder merken hoe cool je het vindt.”

De 38-jarige dj betitelt zichzelf in het interview nog steeds als de grootste dj ter wereld. Na een ridderorde, vele popprijzen, een eigen restaurant, optredens met de Blue Man Group en vele artiesten die bellen voor een remix is dat volgens hem geen vreemde ontwikkeling. “Justin Timberlake heeft gevraagd een nummer voor zijn nieuwe album te remixen. Ook is er contact met Snow Patrol, The Police en Annie Lennox.”

De komende maanden laat Tiësto tijdens zijn tournee zijn draaikunsten horen in landen als Oekraïne, Oostenrijk en Schotland. Nederland doet hij voorlopig niet aan.

[Novum]