Zoeken
Sluit dit zoekvak.

The Rock gaat scheiden

Dwayne Johnson, beter bekend als The Rock, gaat scheiden van zijn vrouw. The Rock was profworstelaar en is nu acteur.

(Novum/AP) – Dwayne Johnson, beter bekend als The Rock, gaat scheiden van zijn vrouw. De voormalige profworstelaar, die tegenwoordig als filmster door het leven gaat, en Dany Garcia Johnson waren tien jaar getrouwd.

In een verklaring aan het tijdschrift People zegt The Rock dat hij en zijn toekomstige ex er naar uitkijken de rest van hun leven beste vrienden en zakenpartners te zijn. “We zijn zo gezegend dat we de laatste zeventien jaar als een koppel hebben doorgebracht. We zullen ons blijven inzetten voor ons bedrijf, maar vooral voor de opvoeding van ons kind.”

Garcia Johnson is directeur van een bedrijf dat vermogens van particulieren beheert. Het stel heeft een dochtertje van 5, Simone Alexander. Johnson speelde in films als ‘The mummy returns’ en ‘The scorpion king’.

[Novum]