Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Johnny Knoxville aangeklaagd om penis-incident

Een acteur sleept Johnny Knoxville voor de rechter. Hij claimt dat hij ernstig gewond is geraakt toen die hem overhaalde zijn penis in een muizenval te leggen.

(Novum/AP) – Een Amerikaanse acteur sleept Johnny Knoxville voor de rechter. Perry Caravello claimt dat hij ernstig gewond is geraakt toen de Jackass-presentator hem tijdens een radioshow overhaalde zijn penis in een muizenval te leggen. Hij was daar in september te gast om samen met Knoxville en producent Jimmy Kimmel de dvd van een televisiefilm uit 2003 te promoten.

In de aanklacht staat dat Caravello emotionele schade heeft opgelopen en tijdens de act lichamelijk letsel opliep toen zijn genitaliën ook daadwerkelijk in de muizenval terechtkwamen. Ook zou hij compleet zijn vernederd toen beelden van het incident, die zonder zijn toestemming zouden zijn gemaakt, op het internet verschenen.

Voor de pijnlijke stunt zou Caravello ruim zeven miljoen euro beloofd zijn. Ook voor zijn andere werk voor de film ‘Windy city heat’, waarin hij de hoofdrol speelt, heeft hij naar eigen zeggen nog geld tegoed. Maar daarvan heeft hij nooit een cent gezien, zegt hij. Behalve Knoxville en Kimmel, die ook in de film speelden, klaagt Caravello de presentator van de radioshow, Adam Carolla, aan. De acteur eist in totaal bijna acht miljoen euro.

[Novum]