Zoeken
Sluit dit zoekvak.

The Soul Seekers op North Sea Jazz festival

De Amerikaanse band The Soul Seekers is aan de line-up van het North Sea Jazz festival toegevoegd. De band vervangt daarmee soulzangeres Ann Peebles.

De Amerikaanse band The Soul Seekers is aan de line-up van het North Sea Jazz festival toegevoegd. De band vervangt soulzangeres Ann Peebles, die vanwege gezondheidsredenen haar optreden op het festival moest afzeggen.

Naast de achtkoppige gospelband zijn onder meer Amy Winehouse, Katie Melua, Al Green en rapper Snoop Dogg te bewonderen op het evenement dat op 13 juli van start gaat. De 32e editie van het festival vindt plaats in Ahoy in Rotterdam.

The Soul Seekers zijn vooral bekend van hun werk voor andere artiesten. Zo schreven en produceerden ze nummers voor onder meer Britney Spears, P. Diddy, Brandy en Missy Elliott.

[Novum]