Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Tom Cruise koopt voetbalclub David Beckham’

Tom Cruise heeft 80 miljoen dollar geboden voor voetbalclub Los Angeles Galaxy, waar David Beckham na de zomer gaat spelen. De acteur is gek van voetbal.

Tom Cruise heeft een slordige tachtig miljoen dollar geboden voor de Amerikaanse voetbalclub Los Angeles Galaxy, waar David Beckham na de zomer gaat spelen. Dat melden bronnen aan de Amerikaanse sportsite AOL Sports. Cruise zou zo verzot zijn op voetbal, dat hij zijn eigen club wil hebben.

Of de koop ook echt doorgaat, moet nog blijken. Officieel is er nog niets over naar buiten gebracht.

Cruise en Beckham kennen elkaar goed. Hun vrouwen, Victoria Beckham en Katie Holmes, zijn beste vriendinnen. De Beckhams verhuizen volgende maand van Madrid naar Los Angeles, waar David de komende vijf jaar voor Los Angeles Galaxy gaat spelen.

[Novum]