Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tom Cruise legt Nederlandse fans in de watten

Tom Cruise heeft vandaag zijn Nederlandse fans niet teleurgesteld. De acteur hield een toespraak op een filmbeurs in de Rai, maar had alleen oog voor zijn fans.

Tom Cruise heeft zijn Nederlandse fans vandaag niet teleurgesteld. De 44-jarige superster maakte met drie zwarte limousines zijn opwachting bij de Amsterdam RAI, waar hij een toespraak houdt voor de vijftiende editie van de Cinema Expo International, Europa’s grootste bijeenkomst van de film- en theaterindustrie.

Ruim honderd bewonderaars van de acteur waren naar het congrescentrum gekomen om een glimp van hun idool op te vangen. Cruise, die de massaal toegestroomde pers links liet liggen, stelde dat zeer op prijs en deelde ruim een half uur lang handtekening na handtekening uit en ging met zo veel mogelijk fans op de foto. Gehuld in een slank, zwart maatpak, glimmende zwart leren schoenen en een donkere zonnebril zag hij eruit zoals het een megaster betaamt.

Pas toen hem door een verslaggever klompjes werden aangeboden voor zijn vrouw Katie Holmes en hun dochtertje Suri, besteedde Cruise wat aandacht aan de journalisten. De klompjes nam hij gretig in ontvangst. Op de vraag van Novum Entertainment hoe het met de kleine Suri gaat, antwoordde hij dat ze ‘geweldig’ is.

Carice van Houten, die de vrouw van Cruise gaat spelen in de film ‘Valkyrie’, heeft de acteur nog niet ontmoet, vertelde hij. Wel zei hij haar werk te hebben gezien en noemde hij haar een geweldige actrice. Ook liet hij weten het te betreuren nooit eerder in Nederland te zijn geweest, omdat het een fantastisch land is.

Op de beurs, waar belangrijke producties als ‘Evan Almighty’ en ‘Surf’s up’ worden gepresenteerd, spreekt Cruise over zijn nieuwe film ‘Lions for lambs’, die is geregisseerd door Robert Redford. Naast Cruise en Redford is een rol weggelegd voor Meryl Streep in de film, die in november gaat draaien in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]