Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Usher wordt vader

R&b-ster Usher wordt vader. De 28-jarige zanger en zijn verloofde, styliste Tameka Foster, verwachten in de herfst hun eerste kindje samen.

(Novum/AP) – R&b-ster Usher wordt vader. De zanger en zijn verloofde, styliste Tameka Foster, verwachten in de herfst hun eerste kindje samen.

De 28-jarige Usher is in de wolken van het nieuws. “Wij zijn ontzettend blij dat wij ons op een punt bevinden waarop we niet alleen een bruiloft aan het plannen zijn, maar ook onze eerste kindje verwachten”, liet hij in een verklaring weten. Het stel maakte eerder bekend nog dit jaar in het huwelijksbootje te stappen.

Het wordt een hectisch jaar voor de ster. Naast zijn huwelijk en de baby die op komst is, werkt hij aan een nieuw album en komt hij in het najaar met een eigen geur. Usher Raymond, zoals Usher voluit heet, hoopt dat de media hem in deze drukke periode wat privacy gunnen. “Wij hopen dat iedereen blij voor ons is en ons privéleven respecteert.”

De aanstaande vrouw van Usher is onlangs gescheiden van haar ex-man, met wie ze drie kinderen heeft.

[Novum]