Search
Close this search box.

Vervolg ‘Sexual perversity’ met Nyncke Beekhuyzen

De theatervoorstelling ‘Sexual perversity’ krijgt een vervolg. Het stuk is van 15 september tot en met 26 november te zien in theaters in Nederland en België.

De theatervoorstelling ‘Sexual perversity’ krijgt een vervolg. Het stuk is van 15 september tot en met 26 november nog 39 keer te zien in theaters in Nederland en België. Jelka van Houten is er bij de reprise niet bij. Zij speelt in die periode de hoofdrol in de musical ‘Hair’. Haar rol wordt overgenomen door Nyncke Beekhuyzen, bekend van de Tien-serie Lotte.

‘Sexual perversity’ gaat over de vragen die relaties bij jonge mensen oproepen. Beekhuyzen gaat Esther spelen, die smoorverliefd wordt op Danny en meteen met hem gaat samenwonen. Al snel vragen ze zich allebei af of ze wel de juiste keus hebben gemaakt. Danny wordt gespeeld door Cas Jansen. De overige twee hoofdrollen zijn voor Birgit Schuurman en Kürt Rogiers.

[Novum]