Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Victoria Beckham stopt met realityshow

Victoria Beckham heeft zich teruggetrokken uit haar realityshow. Ze zou de voetbalcarrière van haar man David belangrijker vinden dan het programma.

Victoria Beckham heeft zich teruggetrokken uit haar eigen realityshow. De voormalige Spice Girl vindt de voetbalcarrière van haar man David belangrijker dan de opnamen voor het programma van de Amerikaanse zender NBC. Dat meldt de Britse krant The Daily Mirror vrijdag.

“Mijn familie is belangrijker dan mijn carrière”, zou ze hebben gezegd toen haar werd gevraagd voor de show twee weken lang naar Amerika te komen.

Door de opnamen in de Verenigde Staten zou Posh de terugkeer van haar man bij het Britse nationaal elftal donderdag hebben gemist en ook verstek hebben moeten laten gaan bij het duel tegen Estland volgende week. “Ze heeft de producenten duidelijk gemaakt dat ze niet van plan is de wedstrijden van David te missen”, vertelt een bron in de krant. “Dat stuitte op onbegrip en de programmamakers weigerden een compromis te sluiten.”

De realityshow, waarin de verhuizing van de Beckhams komende zomer naar Los Angeles de rode draad zou worden, zou één van de hoogtepunten zijn in de herfstprogrammering van NBC. Volgens insiders heeft de televisiemaatschappij nu het plan een special rond het Britse societykoppel uit te zenden met het al geschoten materiaal.

Victoria, David en hun zoontjes Brooklyn, Romeo en Cruz verhuizen volgende maand naar Amerika, waar David de komende jaren gaat voetballen bij de Los Angeles Galaxy.

[Novum]