Search
Close this search box.

Yes-R treedt op bij huwelijk Gouden Kooi-Jaap

Het huwelijk van Gouden Kooi-bewoner Jaap wordt opgeluisterd door optredens van de rappers Yes-R en Ali B. Jaap geeft 6 juli zijn jawoord aan verloofde Cora.

Het huwelijk van Gouden Kooi-bewoner Jaap wordt opgeluisterd door optredens van de rappers Yes-R en Ali B. Jaap geeft 6 juli zijn jawoord aan zijn verloofde Cora. Op zijn weblog laat hij weten dat mogelijk ook Brace van de partij is tijdens het huwelijksfeest. Jaap leerde Cora twee weken voor zijn deelname aan het programma kennen.

De rappers waren donderdag te gast in het realityprogramma. Yes-R vroeg of hij getuige mocht zijn van de met fors overgewicht kampende Gouden Kooi-bewoner. Maar die rol is al vergeven aan mededeelnemer Huub. Jaap kwam daarom met het plan voor een optreden. Yes-R had er wel oren naar en beloofde daarop zijn neef Ali B en sidekick Brace mee te nemen. De partijen zijn momenteel in onderhandeling over de samenwerking.

De bruiloft belooft een sprookjesachtig huwelijk te worden, zegt een woordvoerder van tv-zender Tien. De huwelijksceremonie in De Gouden Kooi wordt rechtstreeks op televisie uitgezonden.

[Novum]