Zoek
Sluit dit zoekvak.

Beyoncé, J-Lo en Gwen Stefani best geklede sterren

Beyoncé Knowles en Jennifer Lopez staan op de lijst met beste geklede vrouwelijke sterren van People. Ook Katie Holmes en en Gwen Stefani worden genoemd.

(Novum/AP) – Beyoncé Knowles, Jennifer Lopez en Gwen Stefani staan dit jaar op de lijst met beste geklede vrouwelijke sterren van het Amerikaanse tijdschrift People. Ook Katie Holmes, Cameron Diaz, Penelope Cruz, Jessica Biel, Reese Witherspoon, Drew Barrymore en Heroes-actrice Ali Larter behoren volgens het blad tot de tien meest stijlvolle vrouwen.

David Beckham, Johnny Depp, Brad Pitt, George Clooney en acteur Terrence Howard zijn volgens People de mannelijke sterren met het meeste gevoel voor stijl. Pitt staat met zijn vriendin Angelina Jolie ook op de lijst van best geklede koppels. Ook Gwen Stefani en haar man Gavin Rossdale en Halle Berry en haar vriend Gabriel Aubry worden hier genoemd.

[Novum]