Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hans Hogendoorn bij V-Radio

Insite is terug. Het radioprogramma over de Nederlandse radiowereld is vanaf donderdag (13 september) in een vernieuwde vorm en met een vernieuwd team voortaan weer elke donderdag tussen 20 en 22 uur te horen op V-Radio. Dit is het webstation van de Veronica Radioschool, wat vorige week nog de Marconi Innovatie Award won.

In het radioprogramma schuiven elke week spraakmakende gasten uit de radiowereld aan tafel bij Pierre Papa en de nieuwe producer/sidekick Lex Gaarthuis (tevens deejay bij 100%NL) om te vertellen over hun carrière en hun visie op radiozaken. In de eerste uitzending op V-Radio is vanaf 20 uur Hans Hogendoorn te gast die onlangs met pensioen ging. Hogendoorn is ‘de stem’ van onder andere Radio 1 en de Wereldomroep. [Radiowereld.NL]