Zoek
Sluit dit zoekvak.

Georgina Verbaan doet mee aan Wie is…de Mol?

Georgina Verbaan doet mee aan de nieuwe editie van Wie is…de Mol? Ook Coen Swijnenberg, Edo Brunner en Annette van Trigt behoren tot de kandidaten.

Georgina Verbaan doet mee aan de nieuwe editie van Wie is…de Mol?. Dat lekte maandag al uit naar verschillende media, maar de Avro heeft het nieuws nu officieel bekendgemaakt. Ook de namen van de andere kandidaten zijn vastgesteld. Verbaan krijgt gezelschap van Coen Swijnenberg, Annette van Trigt, Edo Brunner, Nicolette Kluijver, Patrick Martens, Joris Linssen, Regina Romeijn en Dunya Khayame.

De locatie van het populaire programma is dit jaar Mexico. Daar wordt negen weken lang een beroep gedaan op de inventiviteit, stressbestendigheid en vooral de mensenkennis van de deelnemers. Onder hen bevindt zich de mol, de saboteur van het spel, van wie niemand weet wie het is.

Wie is…de Mol? blijkt al jaren een succesformule. Het programma trekt gemiddeld 1,3 miljoen kijkers. De presentatie is in handen van Pieter Jan Hagens. Begin volgend jaar is Wie is…de Mol? weer te zien bij de Avro.

[Novum]