Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gyllenhaal en Maguire mogelijk samen in film

Jake Gyllenhaal en Tobey Maguire spelen mogelijk de hoofdrollen in de film ‘Brothers’. Dat meldde het Amerikaanse filmvakblad Variety maandag.

Jake Gyllenhaal en Tobey Maguire spelen mogelijk de hoofdrollen in de film ‘Brothers’. Dat heeft het Amerikaanse filmvakblad Variety gemeld. De opnamen voor de remake van het gelijknamige Deense oorlogsdrama moeten begin november van start gaan. De regie is in handen van Jim Sheridan, die eerder klassiekers als ‘In the name of the father’ en ‘In America’ maakte.

De film draait om een getrouwde militair, een rol die Maguire zou moeten vervullen, die wordt uitgezonden naar Afghanistan. Zijn jongere broer, het zwarte schaap van de familie, waakt over zijn achterblijvende vrouw en kind. Waarschijnlijk speelt Gyllenhaal deze rol.

De nu 26-jarige Gyllenhaal brak door met zijn rol in het surrealistische ‘Donnie Darko’. Hij speelde daarna in veelgeprezen films als ‘Brokeback mountain’ en ‘Jarhead’. Zijn 32-jarige collega Maguire speelde onder meer in de drie Spiderman-films.

[Novum]