Zoek
Sluit dit zoekvak.

Huwelijk ONM-actrice te zien in Spoorloos

ONM-actrice Simone Cobben trouwde op 7 juli met haar partner Mark. Het huwelijk is maandag te zien in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Spoorloos.

ONM-actrice Simone Cobben trouwde op 7 juli met haar partner Mark. Het huwelijk is maandag te zien in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Spoorloos. Dat maakte de KRO donderdag bekend. De soapactrice trouwde in het bijzijn van haar Colombiaanse familie. Haar moeder, broers en zussen werden vijf jaar geleden opgespoord door de redactie van het tv-programma.

De 24-jarige krullenbol had haar biologische moeder Magdalena tot dan toe nog nooit gezien. Toen ze deze zomer in het huwelijksbootje stapte, had haar vriend als verrassing al haar Colombiaanse familieleden laten overkomen.

Cobben en haar collega’s zijn binnenkort niet alleen via de televisie en het internet te volgen. Maandag wordt een speciale mobiele website van de soap gelanceerd. Via de mobiele telefoon kan het laatste nieuws over de serie worden gevolgd. Ook kunnen door de acteurs ingesproken voicemailberichten en ringtones worden gedownload, zo liet jongerenzender BNN donderdag weten.

Onderweg Naar Morgen-fans kunnen via de mobiele website dagelijks een voorproefje bekijken van de eerstvolgende aflevering. Ook bloopers ontbreken niet.

[Novum]