Britney biedt paparazzi excuses

Britney Spears heeft haar excuses aangeboden aan vier paparazzi. Zij werden afgelopen week gearresteerd tijdens het volgen van de popprinses.

(Novum/AP) – Britney Spears heeft haar excuses aangeboden aan vier paparazzi. Zij werden afgelopen week gearresteerd tijdens het volgen van de popprinses.

Agenten zagen woensdag omstreeks 23.30 uur hoe vier auto’s de witte Mercedes van Britney achtervolgden in Los Angeles. Ze reden volgens de politie te dicht op elkaar, reden te hard en voegden herhaaldelijk op een gevaarlijke manier in. De vier paparazzi werden vervolgens gearresteerd, om na een paar uur op borgtocht vrij te komen.

Britney nam zaterdagavond een van de gearresteerde paparazzi, Filipe Teixeira, mee naar haar villa. “Britney nam ons mee naar binnen en bood vervolgens haar excuses aan voor het ongemak dat ons die avond overkwam”, vertelde de fotograaf aan Hollywood TV toen hij de volgende ochtend het huis van Britney verliet.

De paparazzi die zaterdag bij Britney op bezoek waren wisten ook te vertellen dat zij haar vlam Adnan Ghalib, eveneens een showbizzfotograaf, heeft gedumpt.

[Novum]