New Kids on the Block onthullen nieuw nummer

Op de vernieuwde website van de New Kids on the Block staat een stukje van een nieuw nummer. Daarmee lijken de geruchten over een reünie te worden bevestigd.

De vermeende reünie van New Kids on the Block lijkt steeds vastere vormen aan te nemen. De geruchten dat de groep weer bij elkaar komt, lijken te worden bevestigd op de website van de Amerikaanse boyband, die sinds kort weer in de lucht is. Op de site is een stukje van een nieuw nummer van het vijftal te horen.

De ballad, waarvan de naam nergens wordt onthuld, begeleidt een promotievideo voor de band. In de clip wordt gezegd dat de Kids ooit ‘alles hadden’ -cd-opbrengsten van een miljard dollar, miljoenen fans en muziek ‘die een generatie heeft beïnvloed’- maar daar toen van zijn weggelopen. Daarna hint het filmpje op een comeback met de uitdagende woorden: ‘Zijn jullie er klaar voor?’

New Kids on the Block was de bekendste boyband van eind jaren tachtig en begin jaren negentig. De groep scoorde hits als ‘Step by step’, ‘The right stuff’ en ‘Cover girl’. De leden, die in 1994 uit elkaar gingen, gelden als pioniers van het boybandtijdperk.

[Novum]