Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Alain Clark grote kanshebber 3FM Awards

Zanger Alain Clark maakt kans op vijf 3FM Awards, waaronder die voor beste nieuwkomer en beste zanger. Ook Krezip gooit hoge ogen met vijf nominaties.

Zanger Alain Clark maakt kans op maar liefst vijf 3FM Awards, waaronder die voor beste nieuwkomer en beste zanger. Ook Krezip gooit hoge ogen met vijf nominaties, zo heeft radiozender 3FM vrijdag bekendgemaakt. Het zestal is onder meer genomineerd in de categorieën beste band, beste album en beste single.

Andere grote kanshebbers zijn Moke, Anouk, Bløf en Wouter Hamel. Vanaf zaterdag kan via de website van 3FM op de genomineerden worden gestemd. De awards worden op 26 april uitgereikt in Amsterdam. Naast kanshebber Clark verzorgen ook Racoon, Leaf en Voicst optredens tijdens het prijzengala.

[Novum]