Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Duffy verstoot Nikki van koppositie

De Britse zangeres Duffy heeft korte metten gemaakt met Idol Nikki. Met haar single ‘Mercy’ heeft ze de eerste plaats veroverd van de Single Top 100.

De Britse zangeres Duffy heeft korte metten gemaakt met de kersverse Idol Nikki. Met haar single ‘Mercy’ heeft ze de eerste plaats veroverd van de Single Top 100. ‘Hello world’, dat vorige week op nummer één stond, is een maand na de release gezakt naar de zesde plaats.

Duffy wordt op de hielen gezeten door Amy Winehouse en Mark Ronson, die al maanden de hitlijsten domineren met het nummer ‘Valerie’. Jeroen van der Boom stijgt naar de derde positie met ‘Betekenis’.

Ook in de Mega Album Top 100 doet de 23-jarige Duffy het goed. Haar tweede studioplaat ‘Rockferry’ staat net als vorige week op de tweede plaats. Amy Winehouse blijft de albumlijst stevig aanvoeren met ‘Back to black’. Dat de smurfenrage nog niet voorbij is, bewijzen de blauwe wezentjes met de plaat ‘Wij zijn de smurfen’, die van de tiende naar de derde plaats stijgt.

[Novum]