Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Paris schudt haar kontje op Turkse televisie

Paris Hilton heeft op de Turkse nationale televisie een buikdans ten tonele gebracht. De hotelerfgename deed Istanbul aan voor de verkiezing van Miss Turkey.

Paris Hilton heeft op de Turkse nationale televisie een buikdans ten tonele gebracht. De 27-jarige hotelerfgename deed donderdag Istanbul aan voor de verkiezing van Miss Turkey 2008.

Het kersverse jurylid vertelde tegen persbureau Reuters over haar criteria voor de toekomstige schoonheidskoningin van Turkije. “Dit is de eerste keer dat iets dergelijks jureer. Ik ga kijken naar de houding, uitstraling, uiterlijk, kleding en antwoorden van de meisjes.” Paris overhandigde de kroon uiteindelijk aan winnares Leyla Lydia Tugutlu.

Een buikdanseres in de televisieshow daagde Paris uit te dansen op traditionele Turkse muziek. De blonde socialite stortte zich, na enige aarzeling, vol overgave op de dans. Ze klapte in haar handen en schudde met haar heupen.

[Novum]