Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Anouk bouwt feest in Gelredome

Anouk heeft het Arnhemse Gelredome op zijn kop gezet. Ze trakteerde het publiek op hits als ‘Girl’, ‘Nobody’s wife’ en ‘Sacrifice’. Afsluiter was ‘Good God’.

Anouk heeft het Arnhemse Gelredome vrijdagavond op zijn kop gezet. De zangeres gaf haar eerste grootschalige Nederlandse optreden na de release van haar nieuwe album ‘Who’s your momma’. Sober gekleed in een zwarte tanktop en een zwarte broek trakteerde ze het publiek op haar grootste hits, waaronder ‘Girl’, ‘Nobody’s wife’ en ‘Sacrifice’.

Langs de kanten van het stadion was een loopbrug gebouwd, waarover de 32-jarige zangeres meermaals rondjes rende. Wild dansend kreeg ze met haar rondegangen de handen op elkaar. Vooral bij afsluiter ‘Good God’, de eerste single van haar nieuwe plaat, ging het publiek volledig uit zijn dak.

Anouk geeft ook zaterdagavond nog een concert in het Gelredome. Net als vrijdag staat haar echtgenoot Remon Stotijn, beter bekend als Postman, in het voorprogramma. Vorige week gaf de artieste al twee optredens in het Antwerps Sportpaleis.

[Novum]