Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Madonna wil Britney verlossen

De paparazzi moeten Britney Spears met rust laten, meent Madonna. “Ze moeten een stap terug doen”, zei ze vrijdag tijdens een radio-interview.

(Novum/AP) – De paparazzi moeten Britney Spears met rust laten. Dat vindt Madonna. “Ze moeten een stap terug doen”, zei ze vrijdag tijdens een interview op de Amerikaanse radiozender Yo on E! “Eerlijk waar, laten we haar redden.”

Ook Lourdes, het 11-jarige dochtertje van de wereldster, leeft mee met de gevallen popprinses. “Ze weet wie Britney is, maar ze kijkt niet echt televisie en leest geen roddelbladen”, vertelde de 49-jarige zangeres. “Ik denk dat ze wel een idee heeft van wat er aan de hand is en ik denk dat ze Britney in bescherming wil nemen.”

Madonna lijkt voortdurend met Britney bezig te zijn. Op donderdag vertelde ze tijdens een interview op radiozender Z100-FM al gek te zijn op haar nieuwe album ‘Blackout’. “Ik sport op haar plaat. Ik doe dan een combinatie van pilates en dansaerobics”, zo zei Madonna toen.

De zangeres is momenteel druk bezig met de promotie van haar nieuwe plaat ‘Bad candy’, die vanaf eind volgende maand in de winkel ligt. Onlangs verscheen de eerste single van het album, ‘4 minutes’, waarop ook Justin Timberlake te horen is.

[Novum]