Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Boer Frans deelt bad met vijftien Missen

Boer Frans zit niet om vrouwelijke aandacht verlegen. De deelnemer aan Boer Zoekt Vrouw nam een bad met vijftien kandidates voor de titel Miss Overijssel 2008.

Boer Frans zit niet om vrouwelijke aandacht verlegen. De blonde deelnemer aan Boer Zoekt Vrouw nam onlangs een bad met vijftien bloedmooie kandidates voor de titel Miss Overijssel 2008. De waterpret van de krullenbol met de dames is vrijdag te zien in de realityshow ‘Op weg naar Miss Overijssel’, die wordt uitgezonden door de regionale omroep RTV Oost.

De melkveehouder uit De Lutte is weer vrijgezel nadat de prille relatie met Ronella geen stand hield. Sinds de afloop van het populaire KRO-programma staat Frans nog steeds in de belangstelling. Zo is de agrariër onlangs begonnen met een heuse zangcarrière. Afgelopen zaterdag trad hij op in zijn woonplaats. Binnenkort volgt een tournee.

[Novum]