Search
Close this search box.

Micha Wertheim op Amsterdam Comedy Festival

Micha Wertheim staat op het Amsterdam Comedy Festival. Hij kwam onlangs in opspraak toen zijn publiek wegliep, nadat hij grappen had gemaakt over gehandicapten.

Micha Wertheim staat op het Amsterdam Comedy Festival. De cabaretier kwam onlangs in opspraak toen zijn publiek wegliep, nadat hij grappen had gemaakt over gehandicapten. Wertheim sprak tijdens zijn voorstelling een invalide man aan op het lichtje van zijn rolstoel dat herhaaldelijk oplichtte.

Ook Howard Komproe, Ronald Goedemondt en de Comedytrain zijn op 31 mei en 1 juni van de partij in de Amsterdamse Melkweg. Dat heeft de organisatie van het festival donderdag bekendgemaakt.

Eerder bleek dat Jan Jaap van der Wal, Theo Maassen en Daniel Arends een poging wagen het publiek aan het lachen te maken. Op 5 april start de voorverkoop van het tweedaagse Amsterdam Comedy Festival.

[Novum]