Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Boer Frans komt met single

Zijn zoektocht naar de ware mag dan op niets zijn uitgelopen, boer Frans zit niet bij de pakken neer. De kandidaat van Boer Zoekt Vrouw brengt een single uit.

Zijn zoektocht naar de ware mag dan op niets zijn uitgelopen, boer Frans zit niet bij de pakken neer. De kandidaat van Boer Zoekt Vrouw brengt een single uit, zo schrijft De Telegraaf dinsdag. “Ik ben boer Frans, kom uut De Lutt’ en zeuk verkering”, zo luidt de tekst van het nummer.

Achter zijn muzikale avontuur staat onder anderen producent Edwin van Hoevelaak, die ook samenwerkt met Nick & Simon en Jeroen van der Boom.

Frans was één van de drie boeren die in de datingshow van de KRO de liefde vond. In de laatste uitzending van Boer Zoekt Vrouw, die op zondag te zien was, werd duidelijk dat zijn relatie met Ronella niet heeft standgehouden.

[Novum]