Search
Close this search box.

Boer Frans ‘ontzettend verliefd’

Boer Frans heeft weer vlinders in zijn buik. “Het is nog heel pril, maar ik ben ontzettend verliefd”, vertelt de blonde agrariër uit De Lutte in De Telegraaf.

Boer Frans heeft weer vlinders in zijn buik. “Het is nog heel pril, maar ik ben ontzettend verliefd”, vertelt de blonde deelnemer aan Boer Zoekt Vrouw in De Telegraaf. Wie de vrouw in zijn leven is, houdt Frans nog even voor zichzelf.

In het populaire KRO-programma koos de melkveehouder uit De Lutte voor Ronella, maar de relatie hield geen stand. Frans verkoos Ronella boven de blonde Joyce. “Ergens heb ik weleens gedacht: wat heb ik laten lopen”, bekent hij. “We zijn nu vrienden, zij is vorige week naar een optreden van me komen kijken.”

De Twentse krullenbol is inmiddels met een zangcarrière gestart. Zondag presenteerde hij zijn single. ‘Ik bin Boer Frans, kom uut De Lutt’ en zeuk verkering’.

[Novum]