Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Borstvergroting voor Kelly Rowland

Kelly Rowland heeft een borstvergroting laten doen. De Destiny’s Child-zangeres is van een A-cup naar een B-cup gegaan, zo verklapt ze aan tijdschrift People.

(Novum/AP) – Kelly Rowland heeft in oktober een borstvergroting laten doen. De Destiny’s Child-zangeres is van een A-cup naar een B-cup gegaan, zo onthult ze in het Amerikaanse tijdschrift People.

De 27-jarige zangeres vindt een B-cup groot genoeg. “Ik wilde geen DD-cup bij een klein maatje 34, dat zou er idioot uitzien”, vertelt ze. Rowland is niet over een nacht ijs gegaan bij haar besluit om zich te laten opereren. “Ik werd er gek van dat ik nooit in leuke topjes paste”, zegt de frêle zangeres. “Er was een heel gaaf topje van House of Dereon en dat wilde ik gewoon vullen.”

Na de operatie zat het bewuste topje, van het modehuis van collega Beyoncé en haar moeder Tina Knowles, als gegoten. “Ik trok het aan en het zag er zo goed uit”, jubelt Kelly. “Ik ben zo gelukkig, ik voel me compleet.”

Rowland nam het besluit om haar borsten te vergroten voor zichzelf. “Ik vind het mooi en dat is het enige dat telt”, zegt ze stellig. Toch raadt ze niet iedereen aan om implantaten te nemen. “Denk goed na voordat je iets doet waar je later misschien spijt van krijgt.”

[Novum]