Search
Close this search box.

‘Brad en Angelina doen bod op villa in Frankrijk’

Brad Pitt en Angelina Jolie hebben hun hart verpand aan een huis in Frankrijk. Het stel heeft een bod gedaan op de villa in Eygalières, zo meldt Us Weekly.

Brad Pitt en Angelina Jolie hebben hun hart verpand aan een huis in de Provence in Zuid-Frankrijk. Het Hollywoodkoppel heeft een bod gedaan op het 850 jaar oude stenen huis in Eygalières, zo verklapt een makelaar in het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

De zwangere actrice en haar man keken vorig jaar al naar het volledig gerenoveerde stulpje, dat bijna dertien miljoen euro moet kosten. Hun belangstelling in de villa verminderde destijds omdat de 44-jarige Pitt geen vergunning zou krijgen voor de aanleg van een motorcrossbaan in de enorme achtertuin. “Toen ze hoorden dat de vergunning nu wel mogelijk is, grepen ze hun kans”, vertelt de bron.

De 32-jarige actrice en Pitt vestigden zich twee jaar geleden in Namibië in de aanloop naar de geboorte van hun dochtertje Shiloh (21 maanden). Nu zou Jolie haar tweede kind in Frankrijk ter wereld willen brengen. De actrice, die samen met Pitt ook adoptiekinderen Maddox, Pax en Zahara opvoedt, zou de baby ter wereld willen brengen in het American Hospital in Parijs.

Het huis in Zuid-Frankrijk zou het vijfde huis van Pitt en Jolie worden. Het stel heeft al optrekjes in onder meer Californië en New Orleans.

[Novum]