Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Britney Spears goed voorbereid op de set

De cast van comedyserie ‘How I met your mother’ is onder de indruk van Britney Spears, die een gastrol speelt. Spears beleefde woensdag haar eerste opnamedag.

De cast van comedyserie ‘How I met your mother’ is diep onder de indruk van Britney Spears, die een gastrolletje speelt in de show. “Ik moet toegeven dat Britney op de eerste opnamedag haar teksten beter uit haar hoofd kende dan ik die van mij”, vertelt hoofdrolspeler Josh Radnor aan het Amerikaanse tijdschrift People. “Het is heel fijn om met haar te werken.”

De 26-jarige popster, die niet bekendstaat om haar stiptheid, arriveerde woensdag precies om 07.30 uur bij de studio’s voor de eerste opnamedag. Maandag maakte ze al kennis met de cast toen het script met de ploeg werd doorgenomen. “Ze was heel nerveus, maar liet zich niet van de wijs brengen”, vertelde een bron. “Ze leek zich te amuseren.”

Spears geeft gestalte aan een receptioniste die smoorverliefd wordt op een van de hoofdrolspelers in de serie. De aflevering met Britney Spears is op 24 maart te zien op de Amerikaanse televisie. In Nederland is de serie niet op de buis.

[Novum]