Search
Close this search box.

‘Brangelina’ toch niet getrouwd

Brad Pitt en Angelina Jolie zijn volgens People niet getrouwd. Nadat ze in een kerk waren gezien, dacht iedereen aan een huwelijk.

Geruchten over een mogelijk geheim huwelijk tussen Brad Pitt en Angelina Jolie zijn nergens op gebaseerd. Dat zegt een anonieme bron tegen het Amerikaanse tijdschrift People. Het stel werd wel gespot in een kerk in New Orleans, maar niet om elkaar de trouwringen om te schuiven.

Het koppel was afgelopen weekeinde wel in New Orleans om het bouwproject ‘Make It Right’ van Brad te bezoeken. Dat werd opgestart in het kader van orkaan Katrina. Ook werd ‘Brangelina’ gespot in het Texaanse Austin, omdat Brad daar is voor opnamen voor de nieuwe film ‘Tree of life’, samen met Sean Penn.

De zwangere Angelina doet het iets rustiger aan. Om haar echt nog in actie te zien, is het afwachten tot september als haar nieuwe actiefilm ‘Wanted’ in de Nederlandse bioscoop draait.

[Novum]