Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bridget Maasland leest ‘Mary Poppins’ voor

Als Bridget Maasland voor de eerste keer moeder wordt, zal ze aan voorlezen niet veel tijd kwijt zijn. Ze heeft het luisterboek ‘Mary Poppins’ ingesproken.

Als Bridget Maasland over een halfjaar voor de eerste keer moeder wordt, zal ze aan voorlezen niet veel tijd kwijt zijn. De blonde presentatrice heeft het luisterboek ‘Mary Poppins’ ingesproken, dat volgende maand in de winkel ligt. Dat heeft uitgever De Kunst dinsdag bekendgemaakt.

Het boek van de Australische schrijfster P.L. Travers werd wereldberoemd toen het in 1964 werd verfilmd door Disney, met hoofdrollen voor Julie Andrews en Dick Van Dyke.

Andere luisterboeken die in april worden uitgebracht zijn ‘Gekaapt’ en ‘Zwerftocht met Korilu’ van Thea Beckman. Deze boeken worden ingesproken door respectievelijk Aart Staartjes en Kees Prins. ‘Otje’ van Annie M.G. Schmidt wordt voorgelezen door haar zoon Flip van Duijn.

[Novum]