Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Oudste zoon Rob de Nijs getuige op huwelijk vader

Robbert, de zoon van Rob de Nijs, is getuige op het huwelijk van zijn vader met Henriëtte Koetschruiter. “Ik heb hem als mijn getuige gevraagd”, vertelt hij.

Robbert, de zoon van Rob de Nijs en Belinda Meuldijk, is getuige op het huwelijk van zijn vader met Henriëtte Koetschruiter. “Ik heb hem als mijn getuige gevraagd”, vertelt de zanger in maandblad Diva. “‘Ja graag’, zei hij en dat vind ik geweldig.”

Bij het huwelijk, dat ‘ergens tussen de lente en zomer in’ moet gaan plaatsvinden, zijn alleen intieme vrienden en familieleden van de 65-jarige zanger en de 38-jarige Koetschruiter aanwezig. “Met de nadruk op mensen van wie we houden”, legt Rob uit. Ook de ouders van Jet, zoals de zanger zijn verloofde liefkozend noemt, zijn van de partij. “Natuurlijk hadden zij in het begin enige twijfel over onze relatie, maar dat is allang over.”

De Nijs was al drie keer eerder getrouwd. Na een huwelijk van dertien jaar met Elly Hesseling, trouwde hij in 1984 met Belinda Meuldijk, met wie hij twee zoons kreeg, Robbert (25) en Yoshi (22). Eind 2005 vroeg Rob de scheiding aan. Vorig jaar werd een dieptepunt in de relatie met Meuldijk bereikt toen foto’s van haar vervuilde huis in roddelblad Privé belandden. De Nijs bekende al snel dat hij de foto’s had genomen. Meuldijk is er echter van overtuigd dat het Koetschruiter is geweest die ze nam.

De scheiding tussen Rob en Belinda is nog steeds niet rond. “Laat ik het zo zeggen: dat ligt niet aan ons”, stelt Rob. “Elke keer komt Belinda weer met iets waardoor er uitstel van de scheiding komt. Terwijl wij toch alle vier door willen met ons leven. Belinda met haar Thierry en ik met Henriëtte.”

[Novum]