Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Carice neemt vriend mee naar Rembrandt Awards

Carice van Houten combineert werk met privé als ze maandagavond over de rode loper loopt bij de Rembrandt Awards. Ze neemt dan haar vriend Sebastian Koch mee.

Carice van Houten combineert werk met privé als ze maandagavond over de rode loper loopt bij de Rembrandt Awards. De actrice neemt dan haar vriend, de Duitse acteur Sebastian Koch, mee naar het Amsterdamse hotel waar de uitreiking plaatsvindt. Dat is te lezen op haar weblog.

Wellicht kan de 45-jarige acteur zijn vriendin om de hals vallen als blijkt dat ze een prijs heeft gewonnen voor haar rol in ‘Alles is liefde’. De romantische komedie is eveneens genomineerd in de categorie Beste Nederlandse Film.

Haar tijd met Sebastian is Carice kostbaar. “Soms zien we elkaar maanden niet”, zei ze onlangs in een interview met tijdschrift Hide & Chic. “We hebben het allebei veel te druk met filmen.” Koch is momenteel in Berlijn bezig met opnamen van ‘Effi’, een verfilming van het boek ‘Effi Briest’ van Theodor Fontane.

De 31-jarige Carice leerde haar vriend kennen tijdens de opnamen van Paul Verhoevens oorlogsfilm ‘Zwartboek’. Dit najaar reist het koppel af naar Zuid-Afrika voor de opnamen van ‘Smoke and ochre’, waarin ze wederom samen te zien zijn. Carice speelt in de biopic de rol van schrijfster Ingrid Jonker.

Carice en Sebastian zijn niet de enige internationale sterren die maandag het Nederlandse filmgala bijwonen. Rene Mioch, oprichter en presentator van de Rembrandt Awards, heeft ook Goldie Hawn weten te strikken.

[Novum]