Search
Close this search box.

Album Whitney Houston verschijnt met kerst

Het nieuwe album van Whitney Houston moet met de feestdagen in de winkel liggen. De diva heeft al vier nummers ingezongen voor haar eerste cd sinds 2002.

Het nieuwe album van Whitney Houston moet met de feestdagen in de winkel liggen. Dat heeft haar platenlabel BMG bekend gemaakt, meldt muziekvakblad Billboard. De diva heeft al vier nummers ingezongen voor haar eerste cd sinds 2002. Nog eens vier liedjes worden later deze maand opgenomen.

Will.i.am. en Akon zijn onder de prominenten die nummers voor het album schrijven en produceren. Wie denkt dat hun medewerking een hiphopplaat gaat opleveren, komt bedrogen uit. “We willen haar persoon niet verloochenen om haar in te passen in de hiphopmarkt van tegenwoordig”, stelt de directeur van BMG. “Het publiek wil Whitney-muziek.”

De 44-jarige Houston ging de afgelopen jaren door een diep dal. Voor haar drugsverslaving werd ze in 2004 en 2005 opgenomen in een ontwenningskliniek. Haar toch al onstuimige huwelijk met zanger Bobby Brown liep vorig jaar op de klippen.

[Novum]