Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Céline Dion zegt Australische concerten af

Céline Dion heeft weer Australische concerten uitgesteld wegens een keelontsteking. Eerder deze week moest ze concerten in Melbourne en Brisbane al afzeggen.

Céline Dion heeft opnieuw een aantal Australische concerten uitgesteld wegens een keelontsteking. Dat heeft een woordvoerder van de Canadese zangeres vrijdag bekendgemaakt, meldt het Britse persbureau Reuters.

Eerder deze week moest ze al verstek laten gaan bij concerten in Melbourne en Brisbane. “Haar dokter heeft haar opgedragen om nog eens 48 uur rust te houden”, stelde haar woordvoerder. Wanneer Dion de concerten zal inhalen, is onduidelijk.

Het is voor het eerst in tien jaar dat de 39-jarige artieste rondreist met een wereldtoer. Op 2 juni staat ze in de Amsterdam Arena.

[Novum]