Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Clip Britney beleeft internetpremière

De nieuwe videoclip van Britney Spears heeft zijn primeur beleefd op de fansite van de 26-jarige popdiva. Ze laat in ‘Break the ice’ een gebouw ontploffen.

De nieuwe videoclip van Britney Spears heeft woensdag zijn primeur beleefd op de fansite van de 26-jarige popdiva. De fans konden na de première tijdens een live ‘cyberfeestje’ de volledig geanimeerde clip bij ‘Break the ice’ met elkaar bespreken.

Spears laat zich in de clip van haar krachtdadige kant zien. Ze bevindt zich in een futuristische wereld waarin ze te zien is als een knappe, dunne en stoere vrouw in een bodysuit. In de video maakt de popprinses korte metten met verschillende cyborg-karakters. Vervolgens laat ze een hoofdgebouw van robots ontploffen. De clip eindigt met de woorden ‘wordt vervolgd’.

De clip, die is getekend in een Japanse animatiestijl, is geregisseerd door Robert Hales. Die maakte eerder de clip bij ‘Crazy’ van Gnarls Barkley. De single ‘Break the ice’, van het in oktober verschenen album ‘Blackout’, wordt uitgebracht op 14 april.

[Novum]