Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Mariah vervangt zieke Janet

De ene diva valt in voor de andere bij Saturday Night Live. Mariah Carey vervangt zaterdag in de tv-show een zieke Janet Jackson, zo heeft NBC bekendgemaakt.

(Novum/AP) – De ene diva valt in voor de andere bij Saturday Night Live. Mariah Carey vervangt zaterdag in de Amerikaanse tv-show een zieke Janet Jackson, zo heeft de zender NBC bekendgemaakt. “Ze heeft enige tijd nodig om beter te worden”, laat een woordvoerder van Janet weten. De zangeres zou maandag in het ziekenhuis zijn opgenomen met een hardnekkig griepvirus, al liet haar woordvoerder toen weten dat het niets ernstigs was.

Beide zangeressen hebben een album te promoten. ‘Discipline’, de nieuwe plaat van de 41-jarige Janet, ligt sinds 26 februari in de winkel en het nieuwe album van Mariah, genaamd ‘E=MC2’, is vanaf 15 april te koop.

Saturday Night Live (SNL) is een entertainmentshow die sinds 1975 op de Amerikaanse televisie te zien is. Vooral voor aanstormende Amerikaanse komieken kan de show een duwtje in de rug betekenen. Zo zijn acteurs als Ben Stiller en Jim Carrey mede door SNL groot geworden. Mariah en Janet hebben beiden al eens eerder opgetreden tijdens het programma.

[Novum]