Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Daniël Boissevain verliest broer

De jongere broer van Daniël Boissevain is op 31-jarige leeftijd overleden. De acteur was op de Noordpool voor een KRO-programma toen het nieuws hem bereikte.

De jongere broer van Daniël Boissevain is op 31-jarige leeftijd overleden. Dat heeft de KRO bevestigd. De 38-jarige acteur was op de Noordpool voor de opnamen van het KRO-programma ‘Surviving nature: ijsberen en Inuit’ toen het slechte nieuws hem bereikte. Hij is halsoverkop naar Nederland teruggekeerd. Volgens RTL Boulevard en De Telegraaf is de doodsoorzaak een overdosis.

De KRO laat weten dat de opnamen voor het avontuurlijke programma op de Noordpool doorgaan zonder Daniël. Voor de acteur wordt geen vervanger gezocht. Hij zal te zien zijn in de eerste drie afleveringen, in de laatste vier afleveringen zijn alleen Mirella van Markus, Michael Boogerd en Hanna Verboom te zien.

[Novum]