Search
Close this search box.

Veronica start Top 880 uit de jaren 80

Radio Veronica start op Tweede Paasdag om 09.00 uur weer met een nieuwe lijst. Dit keer de ‘Veronica’s 80’s Top 880’. Deze lijst met de beste nummers uit de jaren ’80 is tot en met zaterdag 29 maart te horen bij Radio Veronica. Zaterdag 29 maart maakt het Veronica deejay Bart van Leeuwen tussen 18.00 en 19.00 uur bekend welke artiesten in de top 3 staan van ‘De 80’s Top 880’.

Johan van Slooten, eindredacteur van de lijst: “We denken meteen aan Madonna, Prince en Michael Jackson als we het over de jaren ’80 hebben, maar ‘De 80’s Top 880’ laat zien dat het decennium veel méér was dan alleen die drie beeldbepalende artiesten. Er is ook plek voor de eendagsvliegen, de namen die we alweer waren vergeten of de artiesten die wat minder geluk hadden dan de Madonna’s en de U2’s. Dat maakt de lijst zo bijzonder. Maar natuurlijk maken de grote namen als The Police, Doe Maar en Queen de dienst uit.” [Radiowereld.NL]