Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Das Leben der Anderen’ wint nieuwe filmhuisprijs

‘Das Leben der Anderen’ is door gebruikers van bol.com onderscheiden met de Filmhuis Award. Meer dan vijfduizend filmliefhebbers brachten hun stem uit.

‘Das Leben der Anderen’ is door gebruikers van bol.com uitgeroepen tot beste filmhuisfilm van het afgelopen jaar. De Duitse film wordt daarom onderscheiden met de Filmhuis Award, een prijs die dit jaar voor het eerst door de online mediawinkel wordt uitgereikt. Meer dan vijfduizend filmliefhebbers brachten hun stem uit.

‘Das Leben der Anderen’, waarin ‘Zwartboek’-acteur Sebastian Koch een hoofdrol speelt, won vorig jaar een Oscar voor beste niet-Engelstalige film. De film gaat over een geheim agent die een echtpaar dat zich tegen het DDR-bewind verzet in de gaten moet houden.

[Novum]