Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Stembandoperatie voor zanger Tokio Hotel

Bill Laulitz, de 18-jarige zanger van het Duitse Tokio Hotel, moet een stembandoperatie ondergaan. Er zit een cyste op een van zijn stembanden.

Bill Laulitz, de 18-jarige zanger van Tokio Hotel, moet een stembandoperatie ondergaan. Dat vertelt de manager van de Duitse band in de boulevardkrant Bild. Er zit een cyste op een van zijn stembanden die zo snel mogelijk moet worden verwijderd om blijvende schade te voorkomen.

Vorige week werd al een Portugees concert van de band afgelast omdat Laulitz zich niet goed voelde. Naar verwachting wordt de jonge zanger nog deze week geopereerd, waarna hij enkele weken rust moet houden.

Tokio Hotel brak vorig jaar door met het nummer ‘Monsoon’, afkomstig van het eerste Engelstalige album ‘Scream’. Het liedje behaalde in Nederland de zesde positie in de Single Top 100. Op 14 juni geeft de band, die begin deze maand nog voor een uitverkocht Ahoy stond, een openluchtconcert in het Goffertpark in Nijmegen.

[Novum]